Kryptovalutor

Ethereum Är en Central Stöd—och Det är Bra för Tjuren Fall


  • Ethereum starkt har underpresterat under de senaste dagarna, men det kan studsa snart.
  • En näringsidkare noteras att myntet har nått en viktig teknisk support nivå som per Ichimoku Cloud.
  • Detta är sannolikt att resultera i en studs, analytiker säga.

Ethereum Redo att Se Rally som Avgörande Stöd Är Hit

Ethereum starkt har underpresterat under de senaste dagarna. De ledande cryptocurrency har fallit från runt $420 till $386, trots att priset på Bitcoin inställning nya året-to-date toppar i en kraftigt uppåtgående.

Detta undermåliga har chockat många investerare. Men enligt en analytiker, Ethereum är trimmade för att flytta högre upp i dagar och veckor framåt.

Ett krypto-tillgång analytiker delade diagrammet nedan nyligen. Det visar att Ethereum har nått en viktig teknisk support nivå som markerade toppar på kort sikt rally tidigare denna månad. Analytiker tror att Ethereum kommer att studsa från här:

“Jag tror $ETH kommer att studsa mycket hårt från denna dagliga Kijun. För närvarande Heikin Ashi obeslutsamhet ljus att ställa upp precis ovanför detta område av stöd. Vi kan vända den dagliga trenden i morgon eller måndag.”

Bild

Chart of ETH's price action over the past few weeks with analysis by crypto trader Trading Cyclist (@Fullgastrader on Twitter).
Source: ETHUSD from TradingView.com

Den senaste analysen kommer strax efter samma näringsidkare noteras att cryptocurrency har tryckt ett antal hausse Ichimoku Cloud signaler.

“$ETH har inte ens börjat än: testas platt Tenkan, chikou pekar upp efter studs på Kumo, hausse framtiden (twist). Plats köper gjort här valurnan med in. Öppna Perps på 1st blå HA ljus / bryta av WF.”

Bitcoin Är Också Hausse

Bitcoin i sig är också hausse, ökar chansen att de ledande altcoin flyttas till upp. Qiao Wang, en framstående analytiker, nyligen kommenterade:

“#BTC har varit avfärdade 3 samtidiga berättelser från den traditionella marknaden i valet, covid och stimulans – samt ett gäng av crypto utbyte FUD sedan September. Om du inte är övertygad om att vi är i ett tidigt skede av ett BTC tjur marknaden har du inte varit uppmärksam.”

Den cryptocurrency tekniska utvecklingen är också i ett positivt tillstånd. Analytiker noterar att cryptocurrency stänga sina månatliga ljus över $13,000 är mycket positivt för bull fall.

Det är en oro för att Bitcoin misslyckats med att flytta över $14,000 på den månatliga ljus, men detta är inte en stor oro ännu, eftersom priserna håll stadigt.

Featured Image from Shutterstock
Price tags: ethusd, ethbtc
Charts from TradingView.com
Ethereum Is At a Pivotal Support—and That's Good for the Bull Case


Source link

Kryptovalutor