Kryptovalutor

Litecoin “aktiv” plånböcker hoppa av Bitcoin Kassa och BSV

Litecoin lång som kallas digital silver till Bitcoin — ser vi en ökning i aktivitet före sin MimbleWimble genomförande i September detta år.

Sekretess uppdatera gnistor Litecoin aktivitet

Igår, Litecoin Foundation regissören David Schwartz noterade cryptocurrency hade över 92,278 aktiva konton under de senaste 24 timmar (från och med augusti 6-7), sätta det före både Bitcoin Kassa och BSV ( de två hade 90,446 totalt).

Statistiken visar Litecoin är att se ett uppsving i form av investeringar, transaktioner och överföringar. Det gäller bredare crypto marknaden ser bättre offentliga känslor och positiva fundamenta generellt.

En viktig anledning kan vara den kommande lanseringen av MimbleWimble, vilket ger avskildhet har att Litecoin. Genomförandet är på rätt spår för en September utbyggnaden, som lead developer David Burkett bekräfta i juli projektet.

För den oinvigde, MimbleWimble—en Harry Potter referens—föreslogs först 2016 att fylla integritet upphör i Bitcoin-protokollet. Den senare ger bort affärsbeslut information som gör det möjligt för företag som Chainalysis för att knyta transaktioner till en specifik person.

Men förra året, Litecoin grundaren Charlie Lee sade konfidentiella transaktioner var snart kommer att Litecoin:

Men integritet är inte den enda fördelen av MimbleWimble. Som Burkett uppgav i sin uppdatering, en ny synkronisering av processen ger snabbare transaktioner på Litecoin nätet — tack vare en innovativ blocket bearbetning modell.

Den Litecoin gemenskapen kan också se ett partnerskap med Cardano, om en tweet utbyte förra månaden mellan Lee och Charles Hoskinson, den Cardano grundare, är något att gå efter:

På den tiden, Lee svarade med ett “Visst!” och förklarade att “någon från Stiftelsen” skulle komma i kontakt med Hoskinson om ett samarbete.

Litecoin en “ledande indikator?

Handel klokt, Litecoin ledde vinster bland alla large cap-cryptocurrencies i den senaste tidens rally. Lee även anmärkte på Twitter att den digitala valutan var en gång ledande tillsammans med Bitcoin, befästa sin starka efterfrågan och använda även som nyare polletter syftar till att rubba status quo.

Litecoin har historiskt sett fungerat som en ledande indikator för Bitcoin priser (en som går före BTC i stället för “släpar” pioneer).

Willy Woo, en framstående aktör och på-kedjan analytiker, pekade denna aspekt i en tweet i April. Vid den tid, han noterat att “LTC har en vana av att leda BTC.”

Under tiden diagram visar en tajt för Litecoin. Det är för närvarande svävar mellan $56-$60 utbud efter en springa-upp från sub-$40 i den första veckan i augusti.

Litecoin pris
Litecoin diagram visar uppåtgående rörelse. Bild: TradingView

Men det är över 34-exponentiellt glidande medelvärde på fyra timmars diagram, vilket innebär att den hausseartade trenden är fortfarande på plats.

Publicerat I: Litecoin, Adoption

Gillar du vad du ser? Prenumerera för dagliga uppdateringar.
Source link

Kryptovalutor