Kryptovalutor

Litecoin kan vara att försöka pumpa in “tömmas fundamenta” som pris närmar $60

Litecoin är för närvarande fångas i en svagt uppåtgående trend som har gjort det möjligt att lägga upp några stora vinster under de senaste dagarna.

Framför allt, LTC är för närvarande klättra högre medan Bitcoin, Ethereum, och de flesta andra stora altcoins se stalling fart. Detta är ett tecken på att det är att drabbas av tekniska styrka som är oberoende av resten av marknaden.

Samtidigt pröva på-kedjan faktorer som ligger till grund LÅNGTIDSVÅRD, men det verkar som om det är lite blandade tecken när det gäller denna rörelse styrka.

Bland andra saker, Litecoin är aktiva dagligen adress räknas visar tecken på sviktande, och dess nätverk volymen är för närvarande ligger långt bakom sitt pris.

Litecoin bryter marknaden-omfattande konsolidering trend som skjuter mot $70

Medan Bitcoin är konsolidera runt $11,000, Litecoin är för närvarande driver högre, med sina köpare vill rikta in sitt nästa motstånd på $60.00.

I skrivande stund, LTC är handel över tre procent på sin nuvarande pris på $57, som markerar en betydande klättra från vecka dalar på $44.

Litecoin pris
Diagram via TradingView

Dagens uppgång markerar en utbrytning efter en enda dag konsolideringsfas, och det har gjort det crypto-tillgång till bättre än många av sina jämnåriga.

Dessa grundläggande statistik kan stava problem för LTC: s pågående uppsvinget

Det finns ett par grundläggande statistik att stava problem för Litecoin pågående trend.

Analysplattform Santiment pekade på att dessa i ett senare blogginlägg, med att förklara att den dagliga aktiva adresser och nätverk aktivitet är både blinkande varningsskyltar.

Medan du tittar mot cryptocurrency nätverk volym, det har inte sett någon typ av betydande spike trots stigande pris. De drar slutsatsen att detta kan signalera att LTC försöker att “pumpa in deflatera grunder”.

“Medan Litecoin är priset fortsätter att stiga, dess nätverk volym har ännu att fånga upp, och försöker pumpa in i stillastående eller töms grunderna är sällan vad du vill se i ett mynt.”

Litecoin dominans
Källa: Santiment

Detta är inte den enda faktorn som kan vara att räkna mot Litecoin.

Santiment data visar också på en kraftig nedgång i antalet adresser att skicka och ta emot digital asset, som visar att det kanske inte finns tillräckligt med investerare aktivitet för att stödja den pågående konjunkturuppgången.

Medan jag talade om detta mått, det analytics företaget förklarade att även om det fortfarande är alltför tidigt för att förklara en tydlig nedåtgående trend medan du tittar på dagligen aktiva adresser, är det något att titta noga.

“Håll ett öga på Litecoin dagliga aktiva adresser i ett par dagar – efter ett par starka dagar korrelera med pris action, det belopp som av adresser som skickar eller tar emot LTC sjunkit med 15% jämfört med dagen innan.”

Källa: Santiment

Om dessa värden inte börja riktningen uppåt på kort sikt, det är en hög sannolikhet för att Litecoin s uppåtgående trend kommer att vara flyktiga.

Gillar du vad du ser? Prenumerera för dagliga uppdateringar.


Source link

Kryptovalutor